Linkbuilding uitbesteden

Linkbuilding is één van de belangrijkste factoren die zorgt voor de vindbaarheid in de organische resultaten van Google voor uw website of  webwinkel.

Met linkbuilding ga ik proactief op zoek naar te verkrijgen links, dit wil zeggen dat ik door middel van een voorafgaand onderzoek van zowel concurrentie als zoekwoorden kan ik bepalen waar kansen liggen om relevant organisch verkeer naar uw website te krijgen.

Linkbuilding is niet het verkrijgen van enorme hoeveelheden links, het gaat om de juiste links op de juiste plek ook hecht Google steeds meer waarde aan relevantie en kwaliteit van de link.

Uw Linkbuilding uitbesteden?

U zult zich misschien afvragen waarom u linkbuilding zou uitbesteden, of u ziet misschien niet de toegevoegde waarde van deze investering? Met linkbuilding is het mogelijk om topposities te bereiken in de organische resultaten van Google.

Wanneer u ervoor kiest om deze tijdrovende en toch zo belangrijke taak aan mij uit te besteden begin ik met een analyse van uw huidige linkprofiel.

Er kunnen bijvoorbeeld kansen liggen in onverwachte hoek, verder zorg ik ook dat de interne link structuur op uw website optimaal word benut en geef ik advies om dit te optimaliseren en pas ik dat als nodig aan. U kunt bij mij kiezen uit verschillende linkbuilding pakketten.

Een Linkbuilding pakket?

Linkbuilding is samen met Google optimalisatie een doorlopend proces, deze twee gaan hand in hand samen. Als u meer wilt weten over onze zoekmachine optimalisatie paketten, klik dan hier.

uw linkbuilding uitbesteden?
Hieronder vind u nog wat meer informatie over links & linkbuilding en wat dit nu eigenlijk inhoud:

Wat zijn links nou precies?

Links zijn wegen naar een website toe, zoekmachines gebruiken deze wegen om een website te ontdekken en deze weer te geven in de zoek resultaten.

Waarom linkbuilding?

Omdat links een zwaarwegende factor zijn in het algoritme van Google en andere zoekmachines, is het verkrijgen van deze links zeer belangrijk om gevonden te worden op relevante termen.

Drie soorten links

We kennen drie soorten links.

    • Redactionele links

Redactionele links, dit zijn links die vanzelf binnen komen, dit kan bijvoorbeeld zijn door het hebben van hele goede content, zodat men “vanzelf naar een website linkt”.

    • Links door linkbuilding

Deze links worden aangevraagd door het contacteren van webmasters en bloggers, om zo een website te promoten, in plaats van af te wachten. Dit is een proactieve manier om links te verzamelen & word ook wel linkbuilding genoemd.

    • Links die zelf aangemaakt zijn zonder tussenkomst van een redactie

Dit zijn links die bijvoorbeeld worden geplaatst op een profielpagina of als reactie op een blog, deze links zijn in de ogen van Google het minst waardevol, en kunnen zelfs schadelijk zijn voor uw website. Deze links zullen ook vaak voorzien zijn van een zogenaamde no-follow tag.

Bekijk hieronder meer over de werking van Google:

Quality Engineer van Google, Matt Cutts legt hier de werking van Google in een notendop uit.