Contact & Info

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Contactgegevens

casper(a)myecommerce.nl

Skype: casper.konings

Tel: 06-33982075

Bedrijfsgegevens

KVK: 57735883

BTW: 014232728B01

Bank: 8100943

Over Mij

Mijn naam is Casper Konings, en ik ben een aantal jaar geleden voor het eerst in aanraking gekomen met online marketing en zoekmachine optimalisatie. Ik was altijd al benieuwd naar deze tak van sport en heb mij in deze periode in verschillende projecten weten te storten. Door voor veel verschillende campagnes/bedrijven te hebben gewerkt, ook voor grote partijen, werd het voor mij duidelijk dat ik voor mijzelf wilde gaan beginnen. Op dit moment houd Ik mij vooral bezig met website optimalisatie (SEO), linkbuilding, website realisatie en internet concepten.

Mijn (technische) vaardigheden
Hier heb ik enkele technische vaardigheden opgesomd die essentieel zijn bij het uitvoeren van uw zoekmachine optimalisatie traject. Mochten er zaken buiten mijn “skill set” vallen dan werk ik graag samen met vaste partners.

Zoekmachine optimalisatie (on-page)
90%
Zoekmachine optimalisatie/Linkbuilding (of-page)
90%
Online concurrentie onderzoek
90%
Zoekwoorden onderzoek
90%
Google adwords Optimalisatie
85%
HTML
85%
CSS
85%
Magento
90%
Wordpress
85%
Joomla
70%

Mijn Visie

Zoekmachine optimalisatie zal blijven bestaan zolang zoekmachines de dienst uitmaken in internetland. Ik probeer zoekmachine optimalisatie (SEO) inzichtelijk te maken, met duidelijke rapportages, en een eerlijke en duidelijke mening vanaf mijn kant. Ook houd ik mij bezig met eerlijke en transparante technieken.

Investering

Zoekmachine optimalisatie moet gezien worden als investering, wanneer dit goed gebeurt zal dit alleen maar goede dingen opleveren in de toekomst, denk aan hogere posities van de tevoren uitgezochte zoekwoorden, en daarmee meer bezoekers te creƫren naar uw website die uw diensten en/of producten aanschaffen.

Werkwijze

Een plan van aanpak is belangrijk bij ieder project, ook als het gaat om zoekmachine optimalisatie, verder werk ik met geavanceerde software en tools die geleverd worden door Google. Mijn werkwijze ziet er als volg uit;

  1. Intake gesprek (Wat zijn uw verwachtingen?)
  2. Onderzoeksrapport samenstellen.
  3. Uitvoeren van verbeteringen op de website.
  4. Externe factoren van de website optimaliseren.
  5. Periodieke rapportage naar u.

Dit zal allemaal in goed overleg gaan met u (de klant), ik vind transparantie en eerlijkheid heel belangrijk in dit proces en ga graag een lange samenwerking tegemoet!